Filiala UAP - Galați

 

"Catalogul filialei din Galati a Uniunii Artistilor Plastici din Romania - 2004

Muzeul de Arta Vizuala nu inseamna numai stocare si conservare a informatiei specifice ci si deschiderea catre vizualul perceput ca fapt al vietii.
   Un fapt al vietii il reprezinta si  plastica contemporana galateana insumata din punct de vedere organizatoric in Uniunea Artistilor Plastici din Romania Filiala Galati.
   Catalogul de fata se adauga seriei de valorificari a Vizualului din zona noastra de referintainceputa in 2003, prin albumele ce reprezinta o parte din colectiile de pictura si grafica existente in patrimoniul muzeului.
   Pentru ca suntem Muzeu de Arta Vizuala era firesc sa fim alaturi de cercetatori care asigura identitate culturala spatiului galatean din punct de vedere plastic".


Extras din textul semnat de directorul muzeului, domnul Dan Basarab NANU


 Catalogul poate fi cumparat de la standul muzeului la pretul de 16,73 Lei
Comanda online.

Se poate face comanda daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact  unde mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.
 

Comanda acum!     

Muzeul de Artă Vizuală Galați