Cercul

Dincolo de prezenta lor discreta in universul cotidian, obiectele de care ne folosim zilnic, duc cu ele o intreaga poveste, declanseaza un intreg fluid ideatic. Mai mult decat atat, viata ar fi imposibila fara ele.

    De la ceasca de cafea, serviciul din zestrea bunicii, trecand prin tot apartamentul pana la scrumiera de pe masa cumparata saptamana trecuta, CERCUL se tot rostogoleste in timp, intr-o spirala ce defineste vieti.
    Trecand nonsalant, de la stricta utilitate la superb gratuita functiune, de la forma auster - geometrica, la pretext pentru ornament si culmea orgoliului, la purul decor, OBIECTUL defineste universul unei vieti, prelungit in cotidianul alteia.
    Dincolo de asta, discursul risca sa devina sec.
 
Anca TOFAN
muzeograf 

 

Mai multe informatii veti putea gasi in interiorul catalogului pe care va invitam sa-l descarcati in format PDF de aici.  

 


 

Catalogul poate fi cumparat si de la standul muzeului la pretul de 7,31 lei.


Comanda online. Se poate face comanda cu plata ramburs daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact si mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.
Muzeul de Artă Vizuală Galați