Moment - Ana Tomescu

 In ultimele decenii imaginea fotografica a cucerit aproape tot ce inseamna viata noastra cotidiana, dar in acelasi timp se defineste tot mai pregnant un teritoriu special al acestei arte care sa o delimiteze net de aspectul functional al reclamei, al pragmatismului contingentului.

    Intr-o perioada cand posibilitatile plastice ale fotografiei au fost valorificate de mari talente, nu este usor sa spui ceva demn de retinut in acest domeniu.
    De aceea demersul Anei Tomescu merita toata atentia. Tanara plasticiana se indreapta spre camera de luat vederi - cu o experienta deja insumata in cei cativa ani scursi de la absolvire - asa cum pictorul sau sculptorul isi pregatesc instrumentele pentru lucru : paleta, pensulele, daltile, etc... Aparatul de fotografiat este pentru Ana Tomescu un instrument necesar, poate chiar mai mult decat atat, este un mijloc care-i inlesneste calea spre meditatie.

Text scris de criticul de arta Mariana Tomozei COCOS


Mai multe informatii veti putea gasi in interiorul catalogului pe care va invitam sa-l descarcati in format PDF de aici


Catalogul poate fi cumparat si de la standul muzeului la pretul de 6, 33 lei.

Comanda online.

Se poate face comanda daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact  unde mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.

Comanda acum!   

Muzeul de Artă Vizuală Galați