Felix AFTENE

  "Exprimarea artistica a lui Felix AFTENE isi extrage bogatia din surse diferite, aparent contradictorii uneori - ea depune marturie despre un cimp amplu al culturii plastice, despre o elasticitate si o dinamicitate prorii artistului contemporan. Pictura, mai ales, si grafica, sunt limbajele preferate, dar Aftene a experimentat si altfel de structurari ale comunicarii artistice, cukm ar fi performence-ul. Recursul episodic la izvoare de inspiratie locale, de  pilda colindele romanesti , accesoriile actantilor  acestor mini-spectacole de muzica  si dans nu incomodeaza accesibilitastea artei sale pe scena internationala , pe care a pasit deja."

    "Prin insasi deschiderea ei catre mai multe niveluri de receptare, prin generozitatea universului ideatic si varietatea repertoriului stilistic, arta luyi Felix AFTENE vine in intimpinarea unui public nemarcat de o optiune singulara a gustului. Ne referim la o creatie in expansiune, vie. Desi strabatuta benefic de continuitati subterane, ea nu este primejduita de o identitate monocorda."
Extras din textul criticului de arta Adrian GUTA
 

Mai multe informatii veti putea gasi in interiorul catalogului pe care va invitam sa-l descarcati in format PDF de aici.

 


Catalogul poate fi cumparat si de la standul muzeului la pretul de 7,15 lei.
 
Comanda online.
 
Se poate face comanda daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact  unde mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.

Comanda acum!   
Muzeul de Artă Vizuală Galați