Remember Eugen Crăciun

             "Privind lucrarile lui Eugen Craciun parca-l auzim soptindu-si profesiunea de credinta; sa nu te repeti, sa descoperi mereu imagini nebanuite, frapante, socante, care sa emotioneze privitorul; sa nu cauti între figurativ si non figurativ, ea nu exista, sa ai curajul sa utilizezi formele pâna la sinele efigiei, sa nu-ti fie teama de cuvânt si el îsi are rolul sau în imagine; sa fii mereu deschis la nou, la neobisnuit, în asta consta taria unui  artist". 

Ion Truica
  

        "Exista unele opere de arta ce au darul de a ti se impune de-a dreptul prin expresia si frumusetea lor, prin adevarul ce-l oglindesc cu un vadit accent personal. Ele nu te lasa nepasator, ci dimpotriva, iti deschid noi cai de întelegere a realitatii, te emotioneaza, te încânta dându-ti simtamântul ca te-ai îmbogatit sufleteste".

 P. Comarnescu
 
 

Mai multe informatii veti putea gasi in interiorul catalogului pe care va invitam sa-l descarcati in format PDF de aici.
Catalogul poate fi cumparat si de la standul muzeului la pretul de 9,18 lei.

Comanda online.
Se poate face comanda daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact  unde mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.

Comanda acum!   
Muzeul de Artă Vizuală Galați