Constantin TOFAN

 "Considerat unanim drept un creator ataşat adagiului călinescian potrivit căruia cine creează pentru cei mulţi, creează pentru mult timp, pictorul Constantin Tofan a făcut încă de la debut o opţiune înţeleaptă. A se grăbi încet ţine de felul bonom şi cordial al omului care ştie că arta e lungă şi, de aceea, exclude ideea modernă că iubitorii de frumos trebuie provocaţi cu soluţii artistice izvorâte din frustări sau din exerciţii mimetice pe tema trecătoarelor mode. Din pictura lui, structura intelectuală şi umană a artistului transpare prin sugestia unei cordiale relaţii dintre omul care trăieşte şi artistul care creează".

Extras din textul criticului de arta Valentin CIUCA
 
 

Mai multe informatii veti putea gasi in interiorul catalogului pe care va invitam sa-l descarcati in format PDF de aici.

 


Catalogul poate fi cumparat si de la standul muzeului la pretul de 10 lei.Comanda online.
Se poate face comanda daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact  unde mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.

Comanda acum!   
Muzeul de Artă Vizuală Galați