Gheorghe Mihai Coron

 " Din punct de vedere plastic, chiar motivele compozitiilor lui ii permit o libertate considerabila fata de elemenul figurativ. Pictorul selecteaza cu parcimonie detaliile, renuntand la tot ce i se pare neesential, fara sa opteze totusi pentru abstract, pastrand acea incarcatura de concretete si materialitate menita sa dea viata lucrarilor. Peisajul si natura moarta devin elemente vizuale menite sa-i solicite imaginatia si sa-l antreneze in exersarea unei secrete armonii intre culoare, forma si lumina."

Extras din textul de prezentare semnat de criticul de arta Marian COCOS

36 dintre lucrarile expuse de catre pictorul Gheorghe Mihai CORON sunt reproduse color intr-un frumos catalog pe care va invitam sa-l descarcati in format (restrans) de tip PDF de aici. intr-o arhiva de tip ZIP. Dupa descarcare va trebui sa dezarhivati.


Catalogul poate fi cumparat si de la standul muzeului la pretul de 13,35 lei.

Comanda online.

Se poate face comanda daca solicitati lucrul acesta completand formularul de la rubrica contact  unde mentionati, foarte clar, adresa dumneavoastra si un numar de telefon. Vi se va solicita confirmarea comenzii la numarul de telefon indicat de dumneavoastra sau prin adresa de email scrisa la completarea formularului. La pretul catalogului se vor adauga taxele postale.


Comanda acum!   

Muzeul de Artă Vizuală Galați